Summer Jump Camp
Tabăra pe trambuline!

Vacanța asta, distracția se întâmplă la înălțime, pe trambuline. Am gândit un program de activități FUN pentru copii: activități pe trambuline, veselie în aer liber sau în sala de petreceri, gustări și prieteni noi! Înscrierile se pot face la 0723 38 03 43 sau jump@jumpinghouse.ro

Summer Jump Camp se desfășoară între 6 iulie și 14 august, de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00.

În tabără se pot înscrie copii între 7 și 13 ani.

Costul taberei este de 400 lei/săptămână sau 90 lei/ zi și include masă de prânz și două gustări. Grupele de tabără vor avea minimum 7 și maximum 10 copii.

*Igienizăm și dezinfectăm constant toate suprafețele și ținem cont de regulile de distanțare. Toți jumperii se pot distra în condiții de siguranță. Vezi toate regulile de acces și măsurile de siguranță aici.

REGULI DE ACCES SUMMER JUMP CAMP

Pentru intrarea în spaţiul nostru, atât copiii, cât și părinții sunt rugați să poarte mască și să folosească soluţiile pentru dezinfectat mâinile puse la dispoziţie de noi în zonele de igienizare de la intrare. Purtarea măştii este obligatorie în zona recepţiei. În zona trambulinelor masca se scoate. Fiecare copil va avea un dulap dedicat unde își poate lăsa lucrurile personale în siguranță, unde doar copilul va avea acces.

Accesul în spaţiul nostru se va face după măsurarea temperaturii corporale cu un termometru noncontact. În cazul în care un copil are o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius nu i se va permite accesul în spaţiu şi recomandăm părinților să contacteze autorităţile sanitare în acest caz.

Pentru acces în sală este nevoie şi de completarea obligatorie a acordului de participare. Pentru minori acordul trebuie completat de un părinte/tutore. Acest acord se găseşte pe site-ul nostru în modulul rezervări (link cu modul de rezervari) sau la recepție, pe tabletele puse la dispoziție de către noi.

În zona de trambuline, copiii sunt rugați să păstreze distanţa de 2 m între participanţi. Supraveghetorii din sală se vor asigura că această măsură este respectată în orice moment.

Accesul spectatorilor nu este permis în această perioadă. Minorii pot avea un însoţitor care să-i aducă în spaţiu, însă după încheierea formalităţilor, însoţitorul trebuie să părăsească spaţiul nostru şi să se întoarcă la finalul programului. Pentru evitarea aglomeraţiei înainte de ora programată vă rugăm să veniţi mai repede cu 20 minute.

Accesul în zona vestiarelor se face respectând distanţa de 2 m între participanţi.

Băile din spaţiul nostru sunt dotate cu produse de igienizare (apă, săpun, soluţii de dezinfectare avizate de Ministerul Sănătăţii).

Consumul de alimente şi băuturi se face doar în spaţiile deschise şi în afara spaţiului dedicat trambulinelor.

Elementele folosite de mai multe persoane (mânerele uşilor, recepţia, etc) sunt igienizate periodic cu substanţe biocide avizate în acest scop.

Zona de trambuline este igienizată şi dezinfectată zilnic. O dată pe săptămână întreg spațiul este dezinfectat prin nebulizare.

Vestiarele sunt curăţate şi dezinfectate după fiecare utilizare.

Înscrieri:

copii între
7 și 13 ani

6 iulie - 14 august

luni până vineri
între orele 09:00 și 17:00.

Contact:

0723 380 343
jump@jumpinghouse.ro