Active Summer Camp – Tabăra pe trambuline

Din 28 iunie dăm startul taberei de vară pentru copii Active Summer Camp la Jumping House! Hai să ne bucurăm împreună de vacanța de vară prin mișcare, distracție și aventură, într-una dintre cele mai FUN locații din Cluj!

Înscrieri:

vârsta
7+

28 iunie - 13 august

Program zilnic:
între orele 09:00 și 17:00.

Preț:

500 de lei/săptămână*

reducere 10 %

pentru înscrieri de minim 4 săptămâni
(chiar dacă nu sunt consecutive)

reducere 10%

pentru frați

Cele 2 reduceri se pot cumula.

*Prețul nu include transport excursie săptămânală (acesta se plătește săptămânal, în funcție de locația unde ne vom deplasa).

EARLY BIRD -10% reducere pentru înscrieri pănă în 25 iunie 2021

Tabăra se adresează copiilor cu vârste de peste 7 ani, iar programul se desfășoară de luni până vineri între 9.00 și 17.00.

În fiecare săptămână vom avea:

  • O tematică nouă pentru activități
  • Plimbări și activități în natură
  • Distracție liberă și antrenamente pe trambuline.

Masa de prânz, o gustare și un fruct sunt incluse.

Înscrierile se fac săptămânal la 0723.380.343 sau la jump@jumpinghouse.ro

Ne dorim ca toți participanții să se simtă bine și să fie în deplină siguranță. De aceea luăm toate măsurile de prevenție împotriva Covid19, igienizăm și nebulizăm frecvent toate suprafețele de contact.

REGULI DE ACCES Active Summer Camp

Pentru intrarea în spaţiul nostru, atât copiii, cât și părinții sunt rugați să poarte mască și să folosească soluţiile pentru dezinfectat mâinile puse la dispoziţie de noi în zonele de igienizare de la intrare. Purtarea măştii este obligatorie în zona recepţiei. În zona trambulinelor masca se scoate. Fiecare copil va avea un dulap dedicat unde își poate lăsa lucrurile personale în siguranță, unde doar copilul va avea acces.

Accesul în spaţiul nostru se va face după măsurarea temperaturii corporale cu un termometru noncontact. În cazul în care un copil are o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius nu i se va permite accesul în spaţiu şi recomandăm părinților să contacteze autorităţile sanitare în acest caz.

Pentru acces în sală este nevoie şi de completarea obligatorie a acordului de participare. Pentru minori acordul trebuie completat de un părinte/tutore. Acest acord se găseşte pe site-ul nostru în modulul rezervări sau la recepție, pe tabletele puse la dispoziție de către noi.

Băile din spaţiul nostru sunt dotate cu produse de igienizare (apă, săpun, soluţii de dezinfectare avizate de Ministerul Sănătăţii).

Elementele folosite de mai multe persoane (mânerele uşilor, recepţia, etc) sunt igienizate periodic cu substanţe biocide avizate în acest scop.

Zona de trambuline este igienizată şi dezinfectată zilnic. O dată pe săptămână întreg spațiul este dezinfectat prin nebulizare.