• ACTIVITĂŢI FIT & FUN PENTRU ECHIPA TA.

    Distracţie. Energie. Bonding.

EVENIMENTE CORPORATE.

COVID UPDATE: Ne pare rău, însă restricțiile în vigoare nu ne permit organizarea de petreceri în această perioadă. Vă așteptăm însă la sărit. Distracția pe trambuline este garantată!

LASĂ STRESUL LA BIROU ȘI HAI CU ECHIPA LA SĂRIT!

Competiţia, distracţia şi eliberarea de endorfine sunt mixul potrivit pentru o experienţa memorabilă de activităţi FIT & FUN.

Atracţiile Jumping House se desfăşoara pe 350 mp si încurajează spiritul de teamplayer: traseul Ninja testează abilităţile sub presiune, trambulinele funcţionează perfect împotriva frunţilor încreţite, iar groapa de bureţi este locul unde toate grijile dispar.

pachete corporate

INTEGRAL

700 LEI/ora

închiriere toată sala
capacitate maximă
20 persoane

INTEGRAL PLUS

900 LEI/ora

închiriere toată sala
capacitate maximă 20 persoane
loc servire pizza & drinks*

Notă:
Accesul în sala se face doar cu şosete de siguranţa disponibile la recepţie în toate mărimile, iar costul suplimentar este de 10 lei.
Tarifele menţionate includ TVA.
*Tariful nu include consumaţia. Locul destinat servirii este disponibil înca o ora dupa terminarea timpului în sala cu trambuline.

pachete personalizate

Ai alte propuneri? Suntem deschişi!
Hai sa găsim împreuna o soluţie personalizată pentru echipa ta!

Ce vrei să faci?

O şedinţă foto inedita cu echipa? Vrei o reducere specială pentru compania ta? Un curs de sărit cu un acrobat de la Cirque du Soleil sau un eveniment pentru copiii angajaţilor? Aproape orice e posibil.
Contactează-ne la jump@jumpinghouse.ro şi hai să povestim.