orar acces.

Accesul în parcul de trambuline este destinat în general celor peste 7 ani, însă și cei mici (3 – 6 ani) sunt așteptați alături de părinți, la sărit. Vezi mai jos orarul de acces în parc, pe intervale de vârstă.

În fiecare zi, intervalul orar 19 – 21 este destinat EXCLUSIV celor peste 14 ani.

Acordul de participare trebuie complet de fiecare săritor. Pentru minori, acest Acord va fi completat de părinte/tutore.

Accesul se face la ore fixe, iar dacă doriţi acces pentru 30 minute se anunţă la recepţie Îți recomandăm să ajungi cu cca. 15 minute mai devreme decât ora rezervată pentru sărit, pentru procesare documente, plăți, schimb șosete și un mic instructaj.

Rezervarea este obligatorie.  Astfel vei fi sigur că ai locul asigurat pe trambuline și nu trebuie să aștepți.

Poți rezerva aici. Totul e foarte simplu și rapid. Mai întâi vei completa datele pentru Acordul de participare, iar ulterior vei fi redirecționat spre modulul de rezervări efectiv. Acolo îți vei putea alege data, ora și numărul de locuri pe care vrei să le rezervi. Vei primi confirmarea rezervării pe email.

JOIN THE JUMP!

orar acces general:

Luni – Vineri:
14:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică:
10:00 – 21:00

ACCES EXCLUSIV 3-6 ANI:

Sâmbăta – Duminică:
10:00 – 11:00

Copiii 3-6 ani pot intra și în intervalele de acces general, însă până la ora 19 și doar însoțiți de cel puțin un adult.

Acces exclusiv 14+:

Luni – Duminică:
19:00 – 21:00