orar acces.

Accesul în parcul de trambuline este destinat în general celor peste 7 ani, însă și cei mici (3 – 6 ani) sunt așteptați alături de părinți, la sărit. Vezi mai jos orarul de acces în parc, pe intervale de vârstă.

În fiecare zi, intervalul orar 19 – 21 este destinat EXCLUSIV celor peste 14 ani.

Acordul de participare trebuie semnat de fiecare săritor. Pentru minori, acest Acord va fi semnat de părinte/tutore. Pentru a economisi timp, poți descărca Acordul de aici și vii cu el semnat sau îl vei semna la recepție, odată cu achitarea tarifului pentru timpul de sărit ales.

Accesul pe trambuline se face din 30 în 30 de minute, respectiv la fix și la și jumătate. Îți recomandăm să ajungi cu cca. 15 minute mai devreme decât ora rezervată pentru sărit, pentru procesare documente, plăți, schimb șosete și un mic instructaj.

În această perioadă, deoarece numărul maxim de săritori admiși în același timp pe trambuline este mai mic decât de obicei (pentru asigurarea distanței sociale), rezervarea este obligatorie.  Astfel vei fi sigur că ai locul asigurat pe trambuline și nu trebuie să aștepți.

Poți rezerva aici. Totul e foarte simplu și rapid. Mai întâi vei completa datele pentru Acordul de participare, iar ulterior vei fi redirecționat spre modulul de rezervări efectiv. Acolo îți vei putea alege data, ora și numărul de locuri pe care vrei să le rezervi. Vei primi confirmarea rezervării pe email.

JOIN THE JUMP!

orar acces 14+ ani:

Luni – Vineri:
14:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică:
10:00 – 21:00

ORAR ACCES COPII 3-13 ANI:

Luni – Vineri
14:00 – 19:00

Sâmbăta – Duminică:
10:00 – 19:00