petreceri copii.

La Jumping House organizăm petreceri pentru copii în condiții de siguranță, asigurând de fiecare dată un spațiu sigur și curat, un loc unde singura preocupare a tuturor să fie doar distracția.

Indiferent de pachetul ales, un interval de 15 min este alocat pentru: sosire invitaţi, instructaj şi semnarea Acordului de participare pentru toţi săritorii. Acest Acord de participare va fi semnat de către părintele organizator. Tarifele includ consumabile (seturi unică folosinţă – farfurii, tacâmuri, pahare, etc.).

Consumaţia părinţilor nu este inclusă în tarife. Acceptăm comenzi suplimentare de pizza (pentru adulţi); nu acceptăm platouri. De asemenea, se pot aduce sărăţele, fructe si tort. Tortul pentru petrecere nu este inclus în pachet și trebuie să fie însoţit de Certificatul de conformitate.

CELEBRATE THE JUMP!

Sărbătorește cu Jumping House. Acesta este locul unic în oraș în care tu sau cei mici vă veți bucura de momentele speciale, alături de familie și prieteni, cu fruntea (de fapt tot corpul) sus, literalmente. Pe lângă săriturile obligatorii din meniu, îți oferim și alte activități și atracții care să condimenteze evenimentul; puțin efort fizic și multă multă distracție.

Numărul maxim de participanţi (săritori pe trambuline în același timp) este de 25 copii, sălile de petrecere însă au capacitate de 15, respectiv 25 de copii.