Despre noi.

ALWAYS UP, NEVER DOWN!

Ți-ai dorit vreodată să ai o casă în care să poți să sari unde vrei, cât vrei și la ce oră vrei, fără aprobarea vecinilor? Noi da! De fapt și noi, dar mai ales copiii noștri.

Am găsit astfel de locuri în vacanțele noastre în străinătate. Am fost încântați să vedem cât de entuziasmați sunt copiii și câtă bucurie le poate aduce săritul și alte activități în parcul de trambuline elastice. Și pentru că aici, aproape de casă, nu este niciun astfel de spațiu, ne-am gândit să facem noi unul. O casă numai pentru sărituri.

Jumping House este materializarea acestui vis, este un loc unic în oraș gândit pentru noi și prietenii noștri, dar și pentru toți aceia cu spirit tânăr care își doresc să se bucure de activități fizice și multă, multă distracție într-un loc cool, dedicat lor.

Mereu cu fruntea (de fapt tot corpul) sus, niciodată jos! Un loc în care îți ridici moralul, literalmente, un loc în care descoperi abilități pe care nu știai că le ai, în care, cu puțin ajutor din partea trambulinei, ajungi sus, tot mai sus.

Jumping House îți oferă atracții care îmbină într-un mod unic activitatea sportivă și distracția, la înălțime, ca: Trambulinele Elastice (evident), Trambulinele Olimpice  (aici intervine partea cu tot mai sus), Panoul de Cățărat care, nicio grijă, e lângă Groapa cu Bureți, Coșul de Baschet unde și albii pot să sară, să dea coș de sus (ajutându-se de trambulină), Traseul Ninja – aici dovedești din ce aluat ești făcut – și, nu în ultimul rând, Spider Wall – peretele cu arici.

SAFETY FIRST

Siguranța este o prioritate pentru echipa noastră. Dorim să te bucuri de activitățile de la Jumping House fără grijă și în deplină siguranță. Pentru asta, fiecare participant ce intră pentru prima oară în sală va citi și completa Acordul de Participare și va primi un instructaj verbal și video cu privire la modul în care trebuie desfășurate activitățile în spațiul Jumping House. În plus, observatorii din sală stau la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare sau pentru a ajuta. Obiectivul nostru este de a-ți oferi o alternativă FIT&FUN sigură la petrecerea timpului liber.

CELEBRATE THE JUMP

Vino să ne bucurăm împreună la Jumping House. Este locul unde ne putem antrena, juca, descătușa; săriturile la trambulina elastică și alte activități vor pune un zâmbet pe fețele noastre, ne vor elibera de stresul și agitația pe care le simțim atât de des. Așa că, ce mai aștepți, vino să sărim!