Care este vârsta minimă pentru accesul în parcul de trambuline?

Vârsta minimă a săritorilor este 3 ani, excepție trambulinele olimpice, unde vârsta minimă de acces este 10 ani. În intervalul 19:00 – 21:00, zilnic, parcul este destinat EXCLUSIV celor peste 14 ani.

Cum se face accesul în zona de trambuline?

Accesul în parcul de trambuline se face pe baza cărții de identitate (sau alt document care să ateste vârsta persoanei) și cu respectarea regulilor parcului, disponibile aici.

Cum e recomandat să mă îmbrac?

Îți recomandăm să te îmbraci lejer, în haine comode (de ex. pantaloni scurți, trening, tricou etc.), nu foarte largi însă, pentru a evita să te incomodeze când sari. Nu permitem săritorilor să poarte haine decorate cu obiecte ascuțite, cum ar fi catarame sau accesorii metalice ascuțite (ex. ținte). Citește regulile parcului pentru mai multe detalii.

Am nevoie de șosete speciale?

Da, accesul în parcul de trambuline este permis doar cu șosetele de siguranță marca Skyland Park. Acestea se obțin contra cost de la recepție, sunt disponibile în toate mărimile, iar prețul unei perechi este de 10 lei. Șosetele de siguranță pot fi spălate și purtate de fiecare dată când revii la Jumping House, folosirea lor fiind obligatorie pentru a sări. Respectăm această regulă pentru a ne ajuta să menținem în siguranță săritorii și parcul nostru!

Pot cumpăra bilete online?

Deocamdată nu, însă poți face rezervare online și vei achita la recepție când sosești. Nu se solicită date de card pentru rezervare.

Rezervarea este obligatorie?

Rezervarea este obligatorie, iar limita maximă de săritori în același timp pe trambuline este 25.

Trebuie să completez un Acord de participare?

Da, obligatoriu, fiecare săritor  va completa un Acord de participare la sărituri, prin care își asumă faptul că intră în zona parcului de trambuline în deplină cunoștință a propriei stări de sănătate. În plus, va lua la cunoștință toate regulile parcului, pentru siguranța proprie și a celorlalți săritori. Regulamentul parcului este disponibil pe site. Acordul este disponibil poate fi citit aici.

Cum procedez cu Acordul de participare în cazul minorilor?

Acordul în cazul minorilor (orice persoana care nu are 18 ani împliniți) va fi completat de către un părinte/tutore/adult însoțitor.

Se pot ține petreceri?

Da, vezi pachete pentru petreceri pentru copii aici, iar pentru evenimente corporate sau alte tipuri de evenimente poți obține detalii pe email la jump@jumpinghouse.ro.

Dacă vin cu 2 copii, unul de 5 ani și unul de 12 ani, pot intra amândoi deodată?

Da. Copiii cu vârste 3-6 ani pot intra în parcul de trambuline în intervalele de acces general până la ora 19, cu condiția să fie însoțiți de cel puțin un adult.

Unde pot să îmi las lucrurile?

Există dulăpioare cu închizătoare pentru fiecare săritor.

Cum anulez rezervarea?

Trimiți un email la jump@jumpinghouse.ro sau lași mesaj pe FB messenger Jumping House cu numele și ora de la care e făcută rezervarea pe care vrei să o anulezi.

Este parcare?

Da.

Este vestiar?

Există 2 cabine în care te poți schimba.

Pot achiziționa carduri-cadou sau vouchere?

Da, exista opțiunea de voucher la recepție și online. În curând vom emite și carduri-cadou. De asemenea, poți obține vouchere online. Scrie-ne pe email jump@jumpinghouse.ro sau pe chat Facebook sau Instagram și vei primi toate detaliile.

CUM SE FACE ACCESUL ÎN ZONA DE TRAMBULINE?

Accesul este general: se achită un singur bilet de intrare și ai acces la întreg parcul de trambuline.